2012. július 9., hétfő

Még több ismertető rólam..

 Az előző bejegyzésemből már megtudhattátok, hogy 16 éves vagyok társasági ember vagyok és, hogy egy "különleges" osztályba járok.

 Szüleim 7 éves koromban váltak el, amikor az első osztályt kezdtem. 
 Legjobb barátnőmmel, Zsút kisbaba korunk óta ismerjük egymást, de komolyabban a kapcsolatunk általános iskola első osztályában bontakozott ki, persze később, mint minden barátságban voltak hullámvölgyek, komolyabb összeveszések, de ki tudtunk lábalni ebből az állapotból. Kedvenc általános iskolai osztályfőnök helyettesünk szerint példa értékű a barátságunk. Sajnos a középsulit nem egy iskolában kezdtük, ezért nagyon keveset tudtunk találkozni. Párszor gondoltam rosszra, hogy majd biztos talál új barátokat az új osztályában és engem el fog felejteni, de ez szerencsére nem így történt.
 Barátomat, Balázst 2 éve ismerkedtem meg egy internetes játékoldalon, igen ez elég furcsán hangzik, de azóta 1 éve boldog párkapcsolatban vagyunk. Legfőbb közös programunk a Dr. House sorozat nézése.
 Szobatársaim, Hajni, Kriszti és Elvira, akikkel elég hamar összeismerkedtem. 2 nagyon jó rajzossal kerültem össze, akik rávettek, hogy én is kezdjek el rajzolni, mert van hozzá tehetségem, nem túl sok sikerrel. Kriszti anime mániája miatt, rávett engem, -aki utája, vagyis utálta az animét- hogy kezdjem el nézni egy sorozatot, ami 2 Nana nevű lányról szól, ebbe a sorozatba beleszerettem.
 Kedvenc hobbijaim a röplabdázás, úszás, olvasás és zenehallgatás. Szeretem a Stephen King könyveket és a tini szerelmes regényeket. Zenei ízlésem eléggé hangulat függő, főleg rockot, rappet és discot hallgatok.
Osztályommal Zánkán, gólyatáborban.

2 megjegyzés: